Collan-Kollanus-sukuseura ry

Esittely ja historia 

Ajankohtaista 

Seuran jäsenyys

Sukututkimus

Tapahtumia 

Säännöt 

Hallitus

Kokoukset

Sukukokous

Valokuvat 

Suvun historiaa

Sukutaulu Claudius

Sukutaulu Henrik 

Sukutarinoita

Julkaisuja

Tietosuoja

Liity Collan-Kollanus-sukuseura ry:n jäseneksi

Sukuseuran sääntöjen mukaan seuran varsinaisiksi jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Pieksämäellä vaikuttaneiden Claudius ja Henrik Collanuksesta polveutuneet jälkeläiset puolisoineen ja rintaperillisineen maksamalla jäsenmaksun:

20 /vuosi sukuseuran tilille OP FI 41 5780 0720 4245 01 Collan-Kollanus sukuseura/Rautanen

sekä ilmoittamalla yhteystietonsa Rauni Rautaselle, puh. 0400 463 652 tai sähköpostilla rauni_rautanen(at)yahoo.fi tai seuran omaan sähköpostiosoitteeseen collankollanus(at)gmail.com. Hallitus hyväksyy kokouksissaan jäsenet seuraan.
Jos et ole aikaisemmin täyttänyt sukutietolomaketta, niin käy sukututkimussivulta täyttämässä lomake ja toimita Kaisa Rautavaaralle (Henrikin haara) tai Timo Linkolalle (Claudiuksen haara).

Rekisteriin toivottavat tiedot

Sukunimi, etunimet, syntymäaika ja -paikka
omaa sukua, sukuhaara Claudius, Henrik tai ei varmuutta
ammatti tai arvo, puhelinnumero, lähiosoite, postinumero ja -toimipaikka
sähköpostiosoite

Jäsenmaksujen käyttötarkoitukset: Sukuseura kerää sukuarkistoa, pitää sukuluetteloa, järjestää sukukokouksia ja jäsentapaamisia, harjoittaa sukua koskevaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa sekä hoitaa Pieksämäen seurakunnan Vanhan kirkon kirkkomaalla sijaitsevan Claudius ja Henrik Collanuksen ja heidän jälkeensä jääneiden kunniaksi pystytetyn suvun muistokiveä.

Hallitus asetti tulevaksi tavoitteeksi eri sukuhaarojen sukuluetteloiden saamisen ajan tasalle (sekä sähköiseen että kirjalliseen muotoon) ja ylläpitää yhteyksiä suvun jäseniin ja tiedottaa ensi sijaisesti kotisivujen kautta ja toissijaisesti kirjeitse.

 

Päivitetty 3.10.2019 Ylläpitäjä Rauni Rautanen, email rauni_rautanen@yahoo.fi